Over Strips

Strips Wax is gespecialiseerd in het professioneel waxen van het hele lichaam, voor zowel dames, als heren. Bij ons krijg je gewoon waar je echt voor komt: WAXEN!
Professioneel, hygiënisch, snel en zo pijnloos mogelijk voor een super goede prijs!

Je vindt ons in Amsterdam Centrum, Zuid, Westerpark en in Oost, klik hier voor de volledige adressen.

Een afspraak maken bij ons is heel simpel: Kies de vestiging, stripper van je voorkeur, datum en tijd, onderdelen die je gewaxt wilt hebben en je afspraak staat bij ons in het systeem. We hebben zelfs een knop voor firsttimers!

Naast waxen kun je in onze Salons aan de Lijnbaansgracht en aan de Linnaeusstraat ook terecht voor professionele gezichtsbehandelingen. Deze behandelingen worden uitsluitend door zéér ervaren schoonheidsspecialistes gegeven met top producten van Babor,

Natuurlijk kun je je afspraak ook plannen in de 4 salons en voor vragen staan we altijd voor je klaar.

Onze Strippers even voorstellen

Bij Strips Wax Industry werken alleen maar wax professionals, alle medewerkers beheersen de kunst van het waxen van A tot Z en zijn intern opgeleid op de Strips Wax School.

Maria

Maria heeft sinds 2019 het Strips Team verwerkt. Maria heeft haar ervaring op gedaan bij verschillende wax salons en is ook inzetbaar als schoonheidsspecialiste. Je kunt haar vinden in alle 4 de salons.

Priscilla

Priscilla is sinds 2018 bij Strips werkzaam en is naast ervaren professioneel waxer ook nog eens schoonheidsspecialiste. Ze heeft haar ervaring opgedaan in diverse salons. Priscilla kun je vinden in Oost en in de Pijp. Je kunt haar ook boeken voor onze befaamde StripsFacials

Gabriëlla 

Gabriëlle is vanaf 2019 bij Strips. Ze heeft de Strips Wax School met glans volbracht en heeft een ruime ervaring met het waxen van alle onderdelen. Daarnaast is Gabriëlle ook nog schoonheidsspecialiste! Je kunt haar vinden in de Spaarndammerstraat, van der Helstplein en in de Linnaeusstraat.

Tatiana

Terug van weggeweest! Met een korte onderbreking is Tatiana al 10 jaar werkzaam bij Strips, je kunt haar in al onze Salons vinden en naast waxen ook boeken voor een StripsFacial. Tatiana is ook nog eens huidtherapeute 

Cindy

Cindy is sinds 2019 bij Strips. En al lange tijd bezig met uiterlijke verzorging. Onze Waxschool heeft ze met vlag en wimpel volbracht! Je kunt haar in alle 4 de Strips Salons boeken.

Franscesca

Franscesca is vanaf 2018 bij Strips. Ze heeft de Strips Wax School volbracht en heeft een ruime ervaring met het waxen van alle onderdelen. Je kunt haar vinden in centrum, west en de salon in oost, vooral de avonden en weekenden.

Mariëlle

Mariëlle is het Strips team vanaf 2019 komen versterken na een ruime ervaring met het waxen van alle onderdelen en het afronden van de Strips Wax School kun je haar vinden in al onze salons.

Linda

Linda is vanaf 2008 werkzaam bij Strips en is naast professioneel waxer, schoonheidsspecialiste. Je kunt Linda vinden op de Lijnbaansgracht, aan het Van der Helstplein en in de Spaarndammerstraat. Bij haar kun je ook terecht voor een StripsFacial, een Lashlift en WoW Brows.

Audrey

Audrey werkt sinds 2008 bij Strips en is schoonheidsspecialiste naast dat ze professioneel waxt. Audrey is werkzaam op de Lijnbaansgracht, Van der Helstplein en de Linnaeusstraat. Bij Audrey kun je ook terecht voor een StripsFacial en WoW Brows.